Vlooienbestrijding

Vervelende vlooien

Echt irritant..

Voor je huisdieren zijn vlooien erg vervelend. De beten kunnen jeuk en irritatie veroorzaken en zelfs een vlooienallergie. Het is goed om te weten hoe de levenscyclus van een vlo eruit ziet, dat helpt je namelijk bij het voorkomen en bestrijden van een vlooienprobleem.

Vlooien voorkomen

Je wilt liever geen vlooien in je huis. De vlooiencyclus kan wel tot twee jaar duren. Voorkomen is daarom prettiger en goedkoper dan bestrijden. Om optimaal beschermd te zijn tegen die vervelende vlooien is het advies:

 1. Behandel je huisdier iedere maand met Ectoline Duo (best) of Fipralone spot-on (goedkoopst).
 2. Behandel éénmaal per jaar je huis met Flea Free omgevingsspray

Vlooien bestrijden

Wanneer je vlooien op je huisdier of in je huis ziet betekent dit dat je al een vlooienprobleem hebt. Het is dan noodzaak om zo snel mogelijk je huisdier en huis te behandelen. Je dient zo snel mogelijk de vlooiencyclus te doorbreken en daar is maar één manier voor: behandelen met Flea Free! Behandel iedere maand je huisdier met Flea Free Ectoline Duo of Fipralone spot-on en tegelijk je huis met de Flea Free omgevingsspray.

Vlooienpiramide
Heeft je hond of kat last van vlooien?

Ga als volgt te werk

Vlooien zijn enorm vervelend voor je huisdier (en voor jou). Ga als volgt te werk en je bent het snelste verlost van deze vervelende beestjes.

 • 1.

  Behandel het dier

  Behandel jouw hond of kat met Ectoline Duo (beste) of Fipralone spot-on (goedkoopste).
 • 2.

  Behandel het huis

  Behandel het huis met de Flea Free omgevingsspray. Bespuit alle kieren en naden zodat larven en vlooien dood gaan.
 • 3.

  Was kleedjes

  Was alle kleedjes en kussens op minimaal 60 graden Celsius
 • 4.

  Stofzuig regelmatig

  Door regelmatig stof te zuigen worden larven, poppen en eieren sneller uit de omgeving ontnomen. Dit draagt bij aan het sneller oplossen van het vlooienprobleem.